• Tazacorte strand

RUSTIGE ZANDSTRANDEN

Tazacorte strand
De huizen bij het zandstrand van Tazacorte zijn in verschillende kleuren geschilderd waardoor het geheel een pittoreske en vriendelijke uitstraling heeft. Aan de kleine boulevard liggen een paar lekkere visrestaurants. In de hoek van het strand bij de golfbreker is de zee rustig en geschikt om te zwemmen. Het gedeelte van het strand aan de kant van Tazacorte haven fungeert ook als naaktstrand.

Puerto Naos strand (tijdelijk onbereikbaar)
Puerto Naos is een lang comfortabel zandstrand met palmbomen die schaduw bieden. Er zijn douches en er worden ligbedden en parasols verhuurd. Boven het strand loopt een mooie wandelboulevard met bars en restaurants.

Charco Verde
Charco Verde is een eenvoudig weids zandstrand een paar kilometer ten zuiden van Puerto Naos. De baai is omringd door rotsen en bananenbomen en heeft een kalme zee. Er is parkeergelegenheid en een kiosk die onregelmatig geopend is.

Playa Norales
Playa Norales ligt aan de oostkant van het eiland boven Santa Cruz en is een prachtig ongerept zandstrand aan de voet van een torenhoge klif. Vergeleken met andere ongerepte stranden is de bereikbaarheid van Norales goed. Er is parkeergelegenheid en een goed begaanbaar pad van 500 meter dat leidt naar het strand.

Charco Azul
Charco Azul is een prachtig natuurzwembad in het noordoosten van La Palma boven San Andrés. Het zwembad is gevormd door de zwarte lava en vult zich met water uit de oceaan. Er zijn er parkeerplaatsen, toiletten en een restaurant.

Terras bij strand Tazacorte, La Palma

Zonnige strand van Tazacorte
Jongetjes op het strand van Puerto Naos, La Palma
Oceaan kust La Palma